söndag 17 november 2013

EN BRA HELG...NEJ...EN RIKTIGT BRA HELG!




Jo, och så var det ju det där med smyg-jul-pyntandet...

...det gick sådär...

Alltså...det är konstigt...har man klippt sig, storstädat eller tappat nåt envist kilo eller så...det ser han aaaldrig...men har man råkat lägga tre julgranskulor i en glaskupa...nog fasen ser han det på en gång! (Mannen alltså)...

....såatt...då blev det stop i smygpyntandet...han är nämligen allergisk mot allt som kan tänkas påminna bara lite om jul innan 1 advent...av nån anledning!!?








God Kväll!


Oj oj oj...sicken helg! Fredagen avslutades i en hög i soffan...

...med fötterna i mannens knä somnade jag (nog innan filmen ens börjat tror jag!)  bland små och några nu fasligt långa barnsben huller om buller bland kuddar och duntäcken, popcorn och efterättsglas.

Lördagen däremot...då var vi pigga! 

Bytte däck på bilarna (gjorde inte jag...), promenerade med frun i svarta huset...det var det jag som gjorde däremot! Och fixade med kvällens middag...potatisgratäng och lammracks marinerade i färsk rosmarin och vitlök (nya favorit-rätten!) och äpplen i ugn med kanel och mandelmassa....muuums!

En riktig familjehelg med bara mys, massa tid, god mat och promenader i solsken...sånt man mår bra av och som värmer ända in i magen! Ibland är det skönt med såna helger...fulla med tid!








Jo just det! Vi var ju hos syrran och Olle idag och käkade pepparkakor och drack kaffe!

Fina fina lilla Olle och fina syrran! 
Han är sådär härligt trotsig Olle...sådär så man flera gånger måste vända sig om och fnissa med ansiktet gömt i händerna och försöka låta bli att krama ihjäl ungen!

Tänk att man kan tycka så mycket om nån annans barn!?







Naaww! Världen goding!





I morgon vänner är det ny vecka med nya möjligheter (kanske klyschigt men så sant!)


Ha en bra kväll!








KRAM






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar