onsdag 20 november 2013

HYACINTER, GOFIKA...& PULKAÅKNING!?



Titta här! Två stycken ROSA...ha...det hade jag aaaldrig kommit på tanken att köpa för nåt år sen men nu tycker jag de är super fina! Alltså de rosa hyacinterna! Ja...nu har de ju inte slagit ut än men själva löken går också lite åt rosa och man kan ju ana färgen på knopparna med....så himla snyggt!...






Hej bästa dagen (lill-Lördag & mitt i veckan!)







Sixten hade med sig en söt liten vän hem från skolan idag (det var förövrigt Frun i svarta husets dotter som är en så go och rolig liten dam!)

Herregud vad det fnissades och tisslades och tasslades här hemma en stund...innan de bestämde sig för att ta snowracer och ge sig ut i backen!!?...

...givetvis försökte jag på ett så pedagogiskt vis jag bara kunde förklara att det nog inte skulle gå så bra...det där med själva åkandet eftersom det inte fanns nån snö! Men har två 6-åringar bestämt sig så har de! ;)

Såatt...medans de små var ute så ringde jag efter grannfrun som kom in på lite gofika. 

Min fina grannfru...det är inte vilken som det inte! Hon har blivit en sån där riktigt nära vän och jag tycker så hysteriskt mycket om henne! 

Vi pratade klänningar (hurvida det var överklätt eller för mycket och kanske tom "julgrans-varning" att ha en paljettklänning på en jobbfest eller om man nog ändå inte bara skulle va sig själv och ta den lilla glittriga om man nu tycker den är så himlans fin), såklart pratade vi också lite dans, massa julpyssel och så planerade vi in lite roligheter...såna där halvt galna och lite "what happens in...stays in..." och såna ni vet!

I kväll ska vi ut och gå också...vi får ta reflexvästarna på och pannlamporna...för så är det här på landet...bäcksvart! 

Jo...just det! Sen ska vi äta älg...en happening i vår familj vill jag lova...Sixten är lika exalterad som om vi skulle käka kobra eller nåt annat sånt exotiskt...;)

Ha en fin kväll raringar!








Urna/kruka och ljuslyktor är från Tine K...





KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar